Naše usluge

Redovni servis
Posjedujemo dugogodišnje iskustvo i stručnu osposobljenost za rad na svim sustavima vašeg vozila, o čemu svjedoče brojni certifikati i priznanja. Ovlašteni smo Boschov servis za benzinsko i diesel ubrizgavanje te imamo specijalno školovano stručno osoblje za sve dijelove mehanike, elektrike i elektronike vašeg vozila.

mech1
boschoprema

Autodijagnostika
Opremljeni smo najsuvremenijom dijagnostičkom  tehnologijom, uređajima za ispitivanje ispušnih plinova, mototesterima, testerima i punjačima za akumulatore.  Pomoću dijagnoze podržavane PC tehnologijom, stručnog finog podešavanja pronaći ćemo uzrok Vašeg problema i optimizirati rad Vašeg automobila.

Autoplin Brc Lovato Landi Renzo Tartarini Stag
Ovlašteni smo servis za ugradnju auto-plinske instalacije gotovo svih poznatih proizvođača auto-plinskih uređaja koji su homologirani u RH i odobreni od CVH(Centra za vozila Hrvatske). Cijene ugradnje plinskih instalacija su najpristupačnije i omogućavamo vam odgodu plaćanja te plaćanje kreditnim karticama. Ugrađujemo uređaje svih poznatih svjetskih proizvođača za koje smo i ovlašteni servis: Lovato, Landi Renzo, BRC, Tartarini, STAG

lpg-system
1-AA-18707

Ispitivanje i reparacija pumpi
U mogućnosti smo ispitati i repararirati cr (como rail) injektore (dizne) ispitati i reperarirati pumpe (Bosch Delf i Denso). Bosch – VP 29, VP 30, VP 44 i testiranje na ispitnom stolu. Uz garanciju i najpristupačnije cijene na tržištu. Elektronika i mehanika bosch pumpe – Opel Vauxhall, BMW, Ford, Rover, Saab, MAN, Dodge,Audi,Skoda,…

Priprema za tehnički pregled U našem servisu možete obaviti eko test i sveobuhvatno pripremiti vaš automobil za tehnički pregled. Nudimo vam mogućnost da mi obavimo Vaš tehnički pregled umjesto vas.

W___Messen+und+Veranstaltungen__automechanika__DSC_0071
BMW_Air_Conditioning_repairs_tempe_AZ

Dezinfekcija klima uređaja
Vašem automobilu je potreban periodični servis klima uređaja koji se obavlja barem jednom u dvije godine. U našem servisu Vam možemo ponuditi provjeru funkcionalnosti i ispravnosti kao i dezinfekciju klima uređaja na vašem motornom vozilu.

Popravak ispušnih sistema
U mogućnosti smo ispitati i dijagnosticirati kvar na vašim ispušnim sistemima te ih zamijeniti ili reparirati.

SSXAU264
tig-welder

Zavarivanje Specijalno zavarivanje svih metala

Vjetrobranska stakla
U mogućnosti smo sa specijalnim alatima zamijeniti vaša vjetrobranska stakla.

pod1a
akumul

Servis akumulatora
Ovlašteni smo servis nekoliko svjetski priznatih proizvođača akumulatora.

Servis dodatne oprema
Kompetentni smo za popravak svih sustava i sklopova na vozilu, uključujući dodatke za komfor u vožnji, kao što su klima uređaji, sustavi protiv proklizavanja prilikom kočenja i naglog kretanja te multimedijalna komunikacijska tehnika i ostala dodatna oprema.

160106163950-bmw-i8-concept-car-interior-mirrorless-ces-2016-780x439

Zašto odabrati nas?
Držimo se rokova servisiranja vašeg automobila u skladu sa dogovorom, svaki rad na Vašem automobilu bit će vam prethodno pojašnjenj, te ćemo Vam unaprijed procijeniti troškove rada, dostupni smo našim kupcima tijekom radnog vremena te se uvijek možete informirati o tijeku popravka Vašeg automobila, naš autoservis uvijek držimo u urednom stanju te u skladu s tim pažljivo postupamo s Vašim automobilom.

Kontaktirajte nas